Artikel 3 van 3

TICKET OPENING EDELSMEDERIJ KERKRADE | 11 MEI 2024

GRATIS
Voorraad 44 stuks

Beste klanten, 

Na weken, eigenlijk toch wel bijna maanden van voorbereiden, het atelier omgooien en het smeden van de nieuwe sieraden collectie, kan ik eindelijk de openingsdatum van het vernieuwde atelier bekendmaken! Zaterdag 11 mei van 10 tot 17 uur vind de opening plaats van Edelsmederij Creangle. Locatie: kleingraverstraat 144, 6466EJ Kerkrade. 

Wat is er te doen?

Kom zeker een kijkje nemen naar het atelier en in het verlengde hiervan ook de pop-up lounge waarin de nieuwe sieradencollectie gepresenteerd wordt samen met de prachtige collectie aan edelstenen & mineralen. 

Op zaterdag beginnen we met de opening om 11 uur (vanaf 10 uur inloop) voor hapjes en drankjes wordt gezorgd. Daarna heeft u de mogelijkheid om rustig rond te kijken tussen alle sieraden en edelstenen. Ook kunt u een afspraak in plannen om uw sieraden te laten bekijken, repareren en/of aanpassen. (dit wordt niet op de dag zelf vervaardigd). 

Tot 17u is er onder het mom 'vrije inloop' de mogelijkheid om binnen te lopen en kennis te komen maken. Wel zou ik u willen vragen om via de webshop een entree ticket te downloaden, zodat ik weet met hoeveel mensen ik rekening moet houden gezien de hapjes en drankjes. (of in een whatsappberichtje te laten weten dat u komt). 

De week van de stenen winkel

In de week van 13 tot 18 mei vind landelijk de 'week van de stenen winkel' plaats. In deze week zijn wij van 13 tot 18 mei iedere dag van 11 tot 17u geopend en kunt u vrij inlopen in het atelier om vragen te stellen of om een vervolgafspraak in te plannen. Na 18 mei is het atelier alleen op afspraak geopend

Openingstijden na 18 mei;  
MaandagGESLOTEN
DinsdagGESLOTEN
WoensdagGESLOTEN
Donderdag11 - 17 u geopend op afspraak 
Vrijdag11 - 17 u geopend op afspraak 
Zaterdag11 - 17 u geopend op afspraak 
ZondagGESLOTEN

Parkeren kan op eigen terrein langs de woning aan beide zijden. Aan de linkerkant van de woning ligt een grindpad dat u omhoog kunt wandelen tot aan het atelier. 

Winactie 

Heeft u facebook of instagram? Bekijk dan onze pagina, want van 1 mei tot en met 10 mei worden er hele leuke items verloot onder de volgers van Creangle, iedere dag wordt er een bericht gedeeld, Liked & deelt u het bericht en laat u weten in de comments met wie u 11 mei naar de opening zou willen komen dan loot u mee voor verschillende prijzen! Iedere dag wordt er een winnaar bekend gemaakt en u kunt iedere dag opnieuw deelnemen. 

Ik zie u graag langskomen, tot dan! 

Groetjes,

Sanne Hanssen

 

LET OP: wanneer u dit 'product' besteld gaat u ermee akkoord dat niets fysiek geleverd wordt! U krijgt alleen een factuur waarop de aantal tickets zijn benoemd. 

Specificatie Omschrijving
Gewicht 0 Kg
© 2021 - 2024 Creangle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel