Over Sanne

 

Heey, 

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen in mijn webshop!

Ik ben Sanne Hanssen, geboren en getogen in Kerkrade, dus echt ee Kirchroadsj meëdje, zoals ze hier in Zuid-Limburg zouden zeggen. Ik ben een creatieve duizendpoot en pak alles aan wat ook maar iets met creëren te maken heeft, of dat nu digitaal tekenen & ontwerpen is of achter de breimachine stola's breien. Geen probleem, ik zoek graag de 'know-hows' van verschillende technieken tot op de bodem uit, om daarna een prachtig resultaat neer te zetten. Ja, u zou wel kunnen zeggen dat ik heel leergierig ben! 

In de afgelopen jaren heb ik heel wat creatieve technieken geleerd, zo heb ik de Ensaid coupeuse vakschool gevolgd om mijn eigen kleding en accessoires te ontwerpen en naaien, een cursus in breien achter de breimachine, autodidact macrameën en cursussen hiervoor schrijven, bloemschikken, houtbranden, houtbewerken, textiel bedrukken en borduren. In de vakopleiding tot goudsmid/juwelier vond ik echt pas mijn passie, waardoor ik nu mijn eigen bedrijf opbouw met handgemaakte, gesmeden sieraden. In de toekomst ga ik zeker nog een specialisatie volgen voor het zetten van bepaalde edelstenen omdat er toch voor sommige edelstenen een aantal cruciale methodes benodigd zijn. Voor nu is dat nog even afwachten op een vrij plekje bij het opleidingsinstituut.

Naast deze georganiseerde creatieve chaos - wat creativiteit zo aan zich heeft - werk ik ook op mindfull niveau aan mezelf. Zo heb ik de 2e graad in Reiki behaald, een intuïtieve cursus in spiritualiteit gevolgd en kan ik mensen Readen en Healen om ze meer in contact te brengen met hun hogere zelf, om op deze manier de persoon voor mij in zijn/haar kracht te zetten. Soms doormiddel van een confronterende spiegel maar vaak ook tijdens een behandeling met etherische oliën die de klant ontspanning, rust en helderheid mee geeft. Een mooie spreuk vind ik hier dan ook bij dat als je een ander helpt je daar zelf ook een stuk gelukkiger van wordt. 

Ik merk dat ik door deze twee dingen te combineren in mijn eigen bedrijf (creativiteit en spiritualiteit) in welke vorm dan ook mij dit een energieboost geeft waardoor ik niet voel dat ik echt werk. Ik merk dat ik meer in de flow zit om energie te laten stromen en zo meer resultaat bereik. Zelf denk ik dat dit passie inhoud, passie voor het werk, passie voor het vak, iets waardoor de motor draaiende blijft no matter what! 

Naar aanleiding van dit gevoel ben ik mijn bedrijf begonnen en moest ik een naam gaan verzinnen. De naam moest iets worden waarin de twee hoofdzaken zouden passen. Toen ontstond Creangle, waarin Crea staat voor creativiteit en Angel voor de spirtualiteit. Hierbij heb ik een twist gegeven aan de laatste twee letters waardoor er ook Angle (= uitgangspunt/hoek/perspectief) staat. Hiermee wil ik aangeven dat er honderden wegen naar Rome zijn, zoveel verschillende creatieve technieken en een heleboel verschillende ideeën. Dat wilde ik bundelen in één woord en zo ontstond mijn bedrijfsnaam Creangle. (Uitgesproken als Krie-een-gel)

Na een heel verhaal over mijn interesses wil ik alleen nog maar benoemen dat de mogelijkheid er is om vrijblijvend een gesprek in te plannen om uw creatieve idee uit te werken in een handgemaakt sieraad. Waardoor u een uniek juweel heeft met uw verhaal, of de karaktereigenschappen van een dierbare. Het beste kunt u een mail sturen (info@creangle.nl) of een berichtje via whatsapp (06-39584182). Om de concentratie te behouden tijdens het smeden in de werkplaats zet ik namelijk mijn telefoon stil om niet afgeleid te worden. 

Of kom gezellig langs tijdens een open atelier waarbij het atelier omgetoverd wordt van creatieve workshopruimte naar sieraden showroom. 

Ik hoor graag van u, 

Groetjes, 

Sanne 

 

 

 

 

© 2021 - 2024 Creangle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel