Artikel 8 van 14

Zilveren hanger, Classic Labradoriet

Artikelnummer: GHC006
€ 159,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Deze 925 zilveren hanger is ambachtelijk gesmeed in het atelier te Kerkrade. De gladomgezette labradoriet cabuchon heeft een parelrand en een oogje aan de achterkant van de hanger waardoor het een klassieke maar sprakelende en glanzende look krijgt. De hanger heeft een afmeting van 10 x 14 mm (€119,-) en staat samen op de foto met het Maera collier van 45cm. Bekijk hier alle bijpassende basiscolliers. 


Labradoriet werking:

Chakra’s: alle

Sterrenbeeld boogschutter, steenbok en vissen

Labradoriet is een magische steen, hij wekt bij mensen die hem op of aan hun lichaam dragen bewustzijn van aangeboren magische vermogens op. De term magie heeft betrekking op de mentale en intuïtieve vermogens die helderziendheid, telepathie, astraal reizen, toekomst voorspellen, aurareadingen, toegang tot de Akasha-kronieken en vorige levens, communicatie met hogere gidsen en geesten en sturing van het toeval omvatten maar daar niet toe beperkt blijven.

Labradoriet is een steen van kracht en van eenheid achter ogenschijnlijke dualiteit. De steen helpt je om de onderlinge verbondenheid van alle schijnbare dualiteit te onderkennen, alsmede de eenheid van schepping die aan tegelstelling ten grondslag ligt.

De steen fungeert ook als geestelijke bescherming voor mensen die reizen naar andere niveaus van de werkelijkheid en daar dienstbaar zijn.

Specificatie Omschrijving
Gewicht 0,5 Kg
© 2021 - 2024 Creangle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel