Artikel 11 van 19

Edelsteenhanger Indis, Charoït, 925 zilver

€ 82,95 (inclusief btw)

Edelsteenhanger Indis

Deze edelsteen hanger is ambachtelijk gemaakt in het atelier te Kerkrade. De gepolijste hanger heeft een bloemmotief en heeft een afmeting van 10x15mm. Op de foto is deze edelsteen hanger gecombineerd met het Maera collier. Bestel hier een bijpassend basiscolliers. 

Deze hanger is vernoemd naar de elfennaam Indis, wat de 'dappere vrouw' betekend.

Let op: Het collier is apart te bestellen, in deze productomschrijving gaat het alleen om de edelsteen hanger zelf. 


Keuze verpakking:

Om verspilling van materialen tegen te gaan kun je bij ons zelf een keuze maken in de verpakking van het product. Bepaal zelf wat jij meer gebruikt, of hoe je het cadeau wil geven. 

  • Sieradendoosje: normale pakketpost 
  • Luxe velvet sieradenzakje; Brievenbuspost

Werking Charoït: 

Chakra: hart & kruin chakra

Sterrenbeeld: Maagd, Schorpioen, Boogschutter

Charoiet helpt weerstanden en obstakels te overwinnen en om goed met veranderingen om te gaan. De steen stimuleert daadkracht, vastberadenheid, spontaniteit en onvoorwaardelijke liefde en vermindert stress en zorgen. Het helpt om los te komen van de negatieve invloeden van anderen. Spiritueel bevordert de steen inzichten, reinigt het aura en zet negatieve energie om in positieve. Charoiet laat een persoon goed in zijn aardse lichaam landen. Het helpt duidelijk maken waarom je hier op aarde bent gekomen en helpt ongezonde verbindingen met de andere kant (de plek waar je bent voor je op aarde komt) verbreken. Het vermindert de gevolgen hiervan zoals een gevoel van heimwee, angst om alleen achter te blijven en onzekerheid.


Custom made

Vindt u deze oorbellen prachtig maar zou u graag een andere edelsteen in deze vorm willen hebben? Neem dan vrijblijvend contact op (mail hier) en ik laat u weten wat de mogelijkheden en de kosten zijn voor dit soort oorbellen. 

Specificatie Omschrijving
Gewicht 0,5 Kg
© 2021 - 2024 Creangle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel