Artikel 6 van 10

Armband lapis lazuli en hematiet

Artikelnummer: EA010
€ 49,95 (inclusief btw)

Armband met Lapis Lazuli en zilverkleurige hematiet edelsteen kralen en een zilveren sluiting. 

Het is altijd mogelijk een extra zilveren verlengkettinkje aan het armband te bevestigen met een meerprijs van €3,-  Sla uw keuze op in het keuzemenu. 

maat 18cm 


Hematin

Chakra: basis chakra

Sterrenbeeld: waterman

Deze steen kan zweverigheid en verwarring tegengaan en je helpen om te zien om welke praktische zaken je je dient te bekommeren en hoe je verder kunt gaan met zinvolle actie. Hematiet is een aardende steen, op het niveau van het dagelijks leven geldt dat het door hematiet op of aan je lichaam te dragen makkelijker kan worden om je dromen en aspiraties tot werkelijkheid te maken en om het verschil te leren zien tussen een waar innerlijk beeld en fantasie. Hematiet leert ons hoe tegengestelden in evenwicht kunnen worden gebracht en hoe we licht kunnen manifesteren. Het is een sterk aardende steen die zeer hoogfrequente energieën geeft, terwijl je tegelijkertijd verbonden blijft met de aarde en met je lichaam.

Hematiet helpt je om de zon achter de wolken te zien schijnen en het licht aan het einde van de tunnel te zien. Het geeft kracht, moed en standvastigheid bij tegenslag.


Lapis lazuli

Chakra: derde oog

Sterrenbeeld: boogschutter, stier en weegschaal

Lapis Lazuli activieert het heldere denken en de heldere vermogens doordat hij krachtig ewrkt op het derde oog. Hij helpt je je intuïtie verder te ontwikkelen en toegang te krijgen tot spirituele leiding. Dit is de steen van visionair bewustzijn, die je informatie geeft, meer in de vorm van beelden dan woorden. Het is ook de steen van waarheid met een stimulerende invloed op het keelchakra zodat hij je helpt om in alle situaties zowel de waarheid te onderscheiden als te spreken.

Specificatie Omschrijving
Gewicht 0,5 Kg
© 2021 - 2024 Creangle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel