Artikel 7 van 10

Armband Lapis lazuli en pyriet

Artikelnummer: EA005
€ 54,95 (inclusief btw)

Armband met Lapis lazuli en pyriet edelsteen kralen op elastiek. 

Het is altijd mogelijk een extra zilveren verlengkettinkje aan het armband te bevestigen met een meerprijs van €3,-  Sla uw keuze op in het keuzemenu. 

maat 18cm 


Pyriet

Chakra: zonnevlecht

Sterrenbeeld : Leeuw

Pyriet vergroot wilskracht, helpt je bij het overwinnen van slechte gewoontes en brengt daar nieuwe patronen van gezondheid en positieve energie voor in de plaats. Het helpt je om angst en zorgelijkheid te overwinnen en geeft je een daadkrachtige houding bij wat je ook maar besluit te ondernemen.

Negatieve invloeden vanuit je omgeving schermt het af en de steen geeft je moed om dergelijke invloeden uit je leven te kunnen weren.

Pyriet is een hele fijne steen om balans en evenwicht terug te brengen.

Bij meditatie kun je meteen evenwicht en hernieuwde energie voelen en het brengt aan het eind vaneen meditatie je energie terug naar de fysieke wereld.

Pyriet versterkt mannelijke energieën, het ondersteunt om meer assertief te zijn en je innerlijke krijger te ontwikkelen.


Lapis lazuli

Chakra: derde oog

Sterrenbeeld: boogschutter, stier en weegschaal

Lapis Lazuli activieert het heldere denken en de heldere vermogens doordat hij krachtig ewrkt op het derde oog. Hij helpt je je intuïtie verder te ontwikkelen en toegang te krijgen tot spirituele leiding. Dit is de steen van visionair bewustzijn, die je informatie geeft, meer in de vorm van beelden dan woorden. Het is ook de steen van waarheid met een stimulerende invloed op het keelchakra zodat hij je helpt om in alle situaties zowel de waarheid te onderscheiden als te spreken.

 

Specificatie Omschrijving
Gewicht 0,5 Kg
© 2021 - 2024 Creangle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel