Artikel 4 van 14

Zonnesteen hanger (925 sterling zilver)

€ 249,95 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Deze 925 sterling zilveren hanger met Zonnesteen en zirconia edelstenen is op ambachtelijke wijze gesmeed in het atelier in Kerkrade. Deze hanger geeft een bijzonder mooi effect in het zonlicht. 

Deze hanger wordt incl. Lyra collier geleverd.

Grootte; 65 x 25 x 12 mm 


Verpakking:

  • Luxe sieradendoosje ; Brievenbuspost

Werking Zonnesteen:

Chakra : Heiligbeenchakra (2e) & Zonnevlechtchakra (3e)

Sterrenbeeld: Leeuw & Weegschaal

Zonnesteen activeert het 2e en 3e chakra, de steen stemt deze twee chakras op elkaar af waardoor de Goddelijke Wil in je daden en scheppingen manifesteert.

Het is een steen van persoonlijke macht, vrijheid en bewustzijn. Deze steen reflecteert de eigenschappen van de zon bijzonder goed; de openheid, welwillendheid, warmte, kracht, mentale helderheid en de bereidheid om anderen met zegeningen te overladen. Deze eigenschappen behoren ook toe aan een leider wie zich geroepen voelt om een leiderschapsrol te vervullen. Deze steen hlpt de innerlijke overtuiging en bevordert de zelfdiscipline die nodig zijn om zo ver te komen.

Daarom staat de zonnesteen voor het verlicht (awakened) leiderschap en het vermogen om kennis en wijsheid aan te pakken en voor het hoogste goed van allen in te zetten. Zo leert de steen dat leiderschap er alles mee te maken heeft dat je jezelf in dienst stelt van anderen en niet andersom. Het uitoefenen van macht over anderen, of überhaupt macht misbruiken is uit den boze, maar wordt gebruikt voor de verantwoordelijkheid nemen voor het algemeen belang.

De Zonnesteen verspreidt een rijk en positief spectrum aan energieën, het stimuleert niet alleen wilskracht, vastberadenheid en leiderschap maar ook creativiteit. Deze mengeling van krachten kan tot buitengewone avontuurlijkheid, plezier en innovatieve experimenten leiden.

Zonnesteen is de steen van overvloed, die helpt om te handelen naar de verlangs in de fysieke wereld en deze te kunnen manifesteren. Het straalt zonnestralen uit zodat je afgestemd raakt op het licht en de energie van de grote centrale zon.

 

Specificatie Omschrijving
Gewicht 0,5 Kg
© 2021 - 2024 Creangle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel