Artikel 1 van 14

Edelsteencollier Tijgeroog & hematin

€ 59,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Edelsteencollier Tijgeroog & Hematin:

Dit collier is ambachtelijk gemaakt in het atelier te Kerkrade, van ronde tijgeroog edelstenen (4mm) en kubus vormige goudkleurige hematin edelstenen (2mm). met een totale lengte van 45cm en een extra verlengketting van 5cm. 

Het collier heeft een 925 zilveren sluiting. 

 


Werking Tijgeroog  

Het is een beschermende steen die ervoor zorgt dat de aandacht naar binnen wordt gericht en naar het grotere geheel. Het is een steen wat harmonie en balans brengt. Negatieve invloeden van buitenaf worden tegengehouden en het geeft inzicht in onszelf en anderen. Tijgeroog helpt bij afstand nemen, overzicht bewaren, informatie genereren en doelen bereiken. In moeilijke periodes kan tijgeroog kracht, moed en vertrouwen geven en helpen met interne conflicten, dilemma’s, twijfel en besluiteloosheid. Het versterkt (zelf)vertrouwen, zelfinzicht, moed, doorzettingsvermogen, besluitvaardigheid, optimisme en een gevoel van eigenwaarde. Deze edelsteen maakt productief en creatief, helpt geconcentreerd werken en zet aan tot actie. Tijgeroog is dan ook een goede steen om bij je te dragen bij studie, examens en praktische projecten. 

Werking Hematin

Chakra: basis chakra

Sterrenbeeld: waterman

Deze steen kan zweverigheid en verwarring tegengaan en je helpen om te zien om welke praktische zaken je je dient te bekommeren en hoe je verder kunt gaan met zinvolle actie. Hematiet is een aardende steen, op het niveau van het dagelijks leven geldt dat het door hematiet op of aan je lichaam te dragen makkelijker kan worden om je dromen en aspiraties tot werkelijkheid te maken en om het verschil te leren zien tussen een waar innerlijk beeld en fantasie. Hematiet leert ons hoe tegengestelden in evenwicht kunnen worden gebracht en hoe we licht kunnen manifesteren. Het is een sterk aardende steen die zeer hoogfrequente energieën geeft, terwijl je tegelijkertijd verbonden blijft met de aarde en met je lichaam.

Hematiet helpt je om de zon achter de wolken te zien schijnen en het licht aan het einde van de tunnel te zien. Het geeft kracht, moed en standvastigheid bij tegenslag.


Verpakking:

  • Luxe velvet sieradenzakje + houten engelenhouder; Brievenbuspost

 

Specificatie Omschrijving
Gewicht 0,5 Kg
© 2021 - 2024 Creangle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel