Artikel 1 van 7

Bangle, amethist

€ 157,95 (inclusief btw)

Deze zilveren armband is ambachtelijk gesmeed in het atelier te Kerkrade. De gepolijste armband heeft een afmeting rond om de pols van 16 cm. Deze zilveren armband schuift u gemakkelijk over uw pols en is licht verstelbaar. 


Keuze verpakking:

Om verspilling van materialen tegen te gaan kun je bij ons zelf een keuze maken in de verpakking van het product. Bepaal zelf wat jij meer gebruikt, of hoe je het cadeau wil geven. 

  • Sieradendoosje: normale pakketpost 
  • Luxe velvet sieradenzakje; Brievenbuspost

Werking Amethist: 

Sterrenbeeld; Vissen & Waterman

Chakra; Voorhoofdchakra (6e) en kruinchakra (7e)

Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking. De steen bevordert zelfinzicht en helpt je om eerlijk te zijn naar jezelf toe over gedrag dat schadelijk kan zijn en niet in dienst is van je hoogste zelf. Het helpt je bijvoorbeeld om verslavingen te onderkennen en aan te pakken. Daarnaast geeft de steen ook inzicht in emotionele processen waardoor bepaalde (pijnlijke) ervaringen verwerkt kunnen worden en ook vermijdend gedrag op dit vlak veranderd kan worden. Amethist is vanwege haar reinigende werking ook heel geschikt om een ruimte te zuiveren. Samen met bergkristal en rozenkwarts creëert het een harmonische sfeer. Omdat het de bovenste chakra’s stimuleert, kan het de intuïtie, spirituele groei en inzichten bevorderen, zeker voor mensen die aan het begin staan van hun spirituele pad. Amethist heeft ook een reinigende werking op het lichaam en een positieve invloed op het zenuwstelsel en bij nachtmerries en andere slaapproblemen.

Amethist helpt bij het achterhalen van de oorzaken achter gedrag, gewoonten en bepaalde patronen die leiden tot disbalans en ziekten. Het helpt je je eigen verantwoordelijkheid te nemen. Wanneer je in een slachtofferrol terug valt brengt de steen je in contact tijdens een meditatie met je aangeboren kracht om de fysieke werkelijkheid af te stemmen op je spirituele doel.

Specificatie Omschrijving
Gewicht 0,5 Kg
© 2021 - 2024 Creangle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel