Artikel 4 van 10

Armband labradoriet en Hematiet

Artikelnummer: EA003
€ 51,95 (inclusief btw)

Armband met Labradoriet en zilverkleurige Hematiet edelsteen kralen en een zilveren sluiting. 

Het is altijd mogelijk een extra zilveren verlengkettinkje aan het armband te bevestigen met een meerprijs van €3,-  Sla uw keuze op in het keuzemenu. 

maat 19cm 

 


Labradoriet werking:

Chakra’s: alle

Sterrenbeeld boogschutter, steenbok en vissen

Labradoriet is een magische steen, hij wekt bij mensen die hem op of aan hun lichaam dragen bewustzijn van aangeboren magische vermogens op. De term magie heeft betrekking op de mentale en intuïtieve vermogens die helderziendheid, telepathie, astraal reizen, toekomst voorspellen, aurareadingen, toegang tot de Akasha-kronieken en vorige levens, communicatie met hogere gidsen en geesten en sturing van het toeval omvatten maar daar niet toe beperkt blijven.

Labradoriet is een steen van kracht en van eenheid achter ogenschijnlijke dualiteit. De steen helpt je om de onderlinge verbondenheid van alle schijnbare dualiteit te onderkennen, alsmede de eenheid van schepping die aan tegelstelling ten grondslag ligt.

De steen fungeert ook als geestelijke bescherming voor mensen die reizen naar andere niveaus van de werkelijkheid en daar dienstbaar zijn.


Hematin werking:

Chakra: basis chakra

Sterrenbeeld: waterman

Deze steen kan zweverigheid en verwarring tegengaan en je helpen om te zien om welke praktische zaken je je dient te bekommeren en hoe je verder kunt gaan met zinvolle actie. Hematiet is een aardende steen, op het niveau van het dagelijks leven geldt dat het door hematiet op of aan je lichaam te dragen makkelijker kan worden om je dromen en aspiraties tot werkelijkheid te maken en om het verschil te leren zien tussen een waar innerlijk beeld en fantasie. Hematiet leert ons hoe tegengestelden in evenwicht kunnen worden gebracht en hoe we licht kunnen manifesteren. Het is een sterk aardende steen die zeer hoogfrequente energieën geeft, terwijl je tegelijkertijd verbonden blijft met de aarde en met je lichaam.

Hematiet helpt je om de zon achter de wolken te zien schijnen en het licht aan het einde van de tunnel te zien. Het geeft kracht, moed en standvastigheid bij tegenslag.

Specificatie Omschrijving
Gewicht 0,5 Kg
© 2021 - 2024 Creangle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel