Vorige Artikel 1 van 10 Volgende

Armband Aventurijn en Hematiet

Artikelnummer: EA001
€ 41,95 (inclusief btw)

Armband met Aventurijn en goudkleurige Hematiet edelsteen kralen en een zilveren sluiting. 

Het is altijd mogelijk een extra zilveren verlengkettinkje aan het armband te bevestigen met een meerprijs van €3,-  Sla uw keuze op in het keuzemenu. 

maat 18cm 


Aventurijn werking:

Chakra: hartchakra

Sterrenbeeld: ram en weegschaal

Aventurijn is een steen van optimisme en levenslust, hij zorgt dat je je met vertrouwen in nieuwe situaties begeeft. Bij meditatie helpt deze steen je volhouden o pmomenten dat er niets lijkt te gebeuren. In je emotionele leven zorgt hij dat je de positieve kant van moeilijke problemen kunt zien. Hij fungeert als emotioneel anker in je hart wanneer er een emotionele storm opsteekt. Het laat je de emotionele kernproblemen acter ziekte of onbalans zien en verzacht emotionele kwetsuren. Door aventurijn op je lichaam te dragen blijf je gecentreerd in je hart en kun je in alle rust door emotioneel moeilijke ervaringen heen. Je bent bereid relaties of levenssituaties uit het verleden los te laten en verwelkomt verandering, groei en vernieuwing.


Hematin werking:

Chakra: basis chakra

Sterrenbeeld: waterman

Deze steen kan zweverigheid en verwarring tegengaan en je helpen om te zien om welke praktische zaken je je dient te bekommeren en hoe je verder kunt gaan met zinvolle actie. Hematiet is een aardende steen, op het niveau van het dagelijks leven geldt dat het door hematiet op of aan je lichaam te dragen makkelijker kan worden om je dromen en aspiraties tot werkelijkheid te maken en om het verschil te leren zien tussen een waar innerlijk beeld en fantasie. Hematiet leert ons hoe tegengestelden in evenwicht kunnen worden gebracht en hoe we licht kunnen manifesteren. Het is een sterk aardende steen die zeer hoogfrequente energieën geeft, terwijl je tegelijkertijd verbonden blijft met de aarde en met je lichaam.

Hematiet helpt je om de zon achter de wolken te zien schijnen en het licht aan het einde van de tunnel te zien. Het geeft kracht, moed en standvastigheid bij tegenslag.


 

Specificatie Omschrijving
Gewicht 0,5 Kg
© 2021 - 2024 Creangle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel