Workshops

 

Workshop of cursus? 

26/05/2021 Heeyhallo allemaal! Hoe gaat het met jullie? Allemaal nog gezond en fit? Zijn jullie niet ook wel weer toe aan het gezellig samen workshoppen, bloemschikken en macrameën met je vriendinnen, zussen of collega's? Anders ik wel!! Vanaf juni/juli gaan we weer opstarten ????????

Graag zou ik jullie willen vragen om via facebook of via een mailtje  of via de anonieme enquete  te omschrijven wat jullie vinden van het volgende;

1. Lijkt het jullie wat om i.p.v. alleen losse workshops, een 8- of 10-weekse cursus te volgen? Waarin veel dieper op bepaalde materialen en technieken ingegaan kan worden.

2. Welke workshops/cursus zou ik volgens jullie het eerst moeten gaan uitwerken. Met andere woorden waar ligt jouw interesse?

???? BLOEMSCHIKKEN ( Bijv. droogbloemen/verse bloemstukken)

???? MACRAMEEËN ( bijv. vanallerlei kleine projecten per cursusles of een mega grote wandhanger waar je 8 weken aan werkt)

☀️ NAAILES (Het maken van woondeco en eigen kleding op maat)

3. Welke prijs zou je uitgeven voor een losse workshop en wat voor een 8/10-weekse cursus? (Houd wel in de gaten dat er vooral met kwalitatief goed materiaal en materieel wordt gewerkt, zodat je ook kunt genieten en trots kunt zijn op jouw eigen gecreëerde eindproduct)

4. Met hoeveel personen zou je maximaal in een ruimte willen werken? (Volgens het RIVM mogen we tot 30 man, maar dit is mij nog iets te overweldigend ????, voor mij max 15 personen)

5. Zijn er misschien nog andere dingen, ideeën of zaken die je wilt omschrijven? Dan sta ik daar natuurlijk open voor!

Het zou heel fijn zijn als jullie, de Creangle Community, hierop willen reageren. Dit mag natuurlijk ook via een pb'tje!

Alvast bedankt,

Op naar een creatieve toekomst, vol met schitterende creaties en sprankelende avonden/ dagen met elkaar ????????

 

© 2021 Creangle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel