Vorige Artikel 5 van 10 Volgende

Collier pyriet en hematin

€ 129,95 (inclusief btw)

Collier met pyriet en goudkleurige hematin edelsteen kralen en een zilveren sluiting. 

Het is altijd mogelijk een extra zilveren verlengkettinkje aan het collier te bevestigen met een meerprijs van €3,-  Sla uw keuze op in het keuzemenu. 

Lengte ketting: 45cm  


Pyriet

Chakra: zonnevlecht

Sterrenbeeld : Leeuw

Pyriet vergroot wilskracht, helpt je bij het overwinnen van slechte gewoontes en brengt daar nieuwe patronen van gezondheid en positieve energie voor in de plaats. Het helpt je om angst en zorgelijkheid te overwinnen en geeft je een daadkrachtige houding bij wat je ook maar besluit te ondernemen.

Negatieve invloeden vanuit je omgeving schermt het af en de steen geeft je moed om dergelijke invloeden uit je leven te kunnen weren.

Pyriet is een hele fijne steen om balans en evenwicht terug te brengen.

Bij meditatie kun je meteen evenwicht en hernieuwde energie voelen en het brengt aan het eind vaneen meditatie je energie terug naar de fysieke wereld.

Pyriet versterkt mannelijke energieën, het ondersteunt om meer assertief te zijn en je innerlijke krijger te ontwikkelen.


Hematin

Chakra: basis chakra

Sterrenbeeld: waterman

Deze steen kan zweverigheid en verwarring tegengaan en je helpen om te zien om welke praktische zaken je je dient te bekommeren en hoe je verder kunt gaan met zinvolle actie. Hematiet is een aardende steen, op het niveau van het dagelijks leven geldt dat het door hematiet op of aan je lichaam te dragen makkelijker kan worden om je dromen en aspiraties tot werkelijkheid te maken en om het verschil te leren zien tussen een waar innerlijk beeld en fantasie. Hematiet leert ons hoe tegengestelden in evenwicht kunnen worden gebracht en hoe we licht kunnen manifesteren. Het is een sterk aardende steen die zeer hoogfrequente energieën geeft, terwijl je tegelijkertijd verbonden blijft met de aarde en met je lichaam.

Hematiet helpt je om de zon achter de wolken te zien schijnen en het licht aan het einde van de tunnel te zien. Het geeft kracht, moed en standvastigheid bij tegenslag.

© 2021 - 2023 Creangle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel